Brand vs. Calitate

E un moft să ai haine de firmă, zic unii. Nu contează prețul și eticheta. Contează ce-mi vine mie bine. Dar mulți dintre ei descoperă că pur și simplu le vine mai okay o pereche de jeans Rafaelo, o cămașă Quicksilver sau o rochie cu o croială impecabilă de la Zara decât alte haine care nu au o etichetă la fel de celebră. Reacția de a intra într-un magazin cu haine de firmă devine incontrolabilă, deși pentru majoritatea teoretic nu prea contează ce se află pe etichetă.

Pornind de la zicala celebră – atât dai, atâta face, ajungi să te saturi de hainele no-name. Brandurile de haine dețin credibilitate și cumpărătorii încep să acumuleze încredere în produsele lor. Se ajunge la o normală obișnuită, contează mult o anumită marcă pe care tu o apreciezi decât faptul că preferi mărcile celebre.

Printre brandurile celebre pentru cluburi găsim Diesel cu sex-appeal în Guess și Hugo Boss. A te îmbrăca de la Zara sau de la Mango este exact ca o persoană dintr-un club/grup uneori (același palton, același pulovăr, aceeași blugi, același haine de firmă ce spun multe despre tine în cluburi, asta în cele mai multe cazuri).

În cluburi se poartă hainele de firmă, care mai de care mai celebre sau mai scumpe. Încălțăminte de la Adidas sau Nike, pantalonii sau rochia de la Zara, bluză de la Guess, ceas de la Hublot, acestea sunt principalele mărci și haine care te definesc în club ca o persoană care are gusturi și se îmbracă de firmă.

Acestea fiind spuse trebuie să ai grijă ce ținută alegi pentru participarea la un eveniment sau pentru o seară petrecută în club alături de prieteni deoarece este obligatoriu ca hainele pe care le vei purta să îți scoată în evidență calitățile și să fie suficient de lejere cât să îți permită să dansezi și să te simți bine în acea noapte.

Lasă un răspuns