Cele mai bune filme cu Russell Crowe

Cel mai recent film in care a jucat Russell Crowe este Unhinged (2020). Cariera actorului neo-zeelandez este bogata in filme bune, Gladiator fiind unul din cele mai cunoscute. Ocazia perfecta de a va propune cateva din cele mai bune filme cu Russell Crowe.

The Insider (1999). Nu este neaparat cea mai celebra interpretare a lui Russell Crowe, nici cel mai cunoscut film al lui Michael Mann. Cu toate acestea, The Insider este un film care merita sa fie vazut. Un film inteligent si confruntarea dintre doi actori extrem de talentati. Filmul spune povestea lui Lowell Bergman, un journalist celebru care primeste dosarul trimis de un angajat anonim din cadrul societatii Philip Morris. In acest raport sunt descrise toate pericolele care deriva din consumul de nicotina. Cu ajutorul omului de stiinta Jeffrey Wigand, va contribui la izbucnirea celui mai mare scanda din distoria tabacului.

L.A. Confidential. L.A. Confidential este un film teribil de seducator. O opera carismatica care recreeaza atmosfera filmelor din anii ’60. In Los Angelesul anilor ’50, dupa caderea lui Mickey Cohen, politia se mobilzieaza in cazul “Pasare de noapte” in urma caruia un politist a fost ucis la datorie. Trei inspectori, cu stiluri radical diferite vor lucra la acest caz.

Gladiator. Dificil sa nu mentionam Gladiator intr-un top al celor mai bune filme cu Russell Crowe. Este rolul care l-a impus pe plan international, rolul cu ajutorul caruia s-a facut cunoscut in intreaga lume. Gladiator povesteste destinul generalului roman Maximus devenit gladiator.

The Nice Guys. The Nice Guys ar putea fi considerat foarte bine continuarea filmului L.A. Confidential. Doi detectivi privati invstigheaza in America anilor ’70 pretinsa sinucidere a unei vedete de la Hollywood. In ciuda metodelor originale folosite, investigatia lor scoate la iveala o conspiratie de mai mari proportii decat si-ar fi imaginat vreodata.

A Beautiful Mind este un film bazat pe viata cunoscutului matematician John Forbes Nash Jr. Din cauza ca a lucrat la o misiune mult prea intens, cedeaza si este internat din cauza unei schizofrenii paranoide.

Lasă un răspuns