Dash & Lily, sezonul 2 – producătorul are deja idei pentru o posibilă continuare

Te-ai uitat deja in binge-watching la primul sezon de la serialul Dash & Lily si te intrebi daca acesta va avea un sezon cu numarul 2? Producatorul serialului de Craciun, cu Austin Abrams, Dash si cu Midori Francis, Lily, a confirmat ca este pregatit pentru o continuare daca show-ul va fi reinnoit.

Ba chiar a declarat ca are unele idei! Atentie, spoilere!

Joe Tracz, a voribit mai intai, despre sfarsitul sezonului cu numarul 1. Acesta a declarat ca este de parere ca orice persoana care adora cartile are un vis de a se inchide intr-o librarie pe timp de noapte. Si sa ai acest vis in gand si sa ii mai vezi si pe cei doi cum se saruta, la miez de noapte de Revelion, este ceea ce am vrut.

Pentru ca Da, ei bine Da, serialul a avut un happy end. La fel ca si toate filmele de Craciun, chiar daca este un cliseu deja. Si sa ii vedem in sfarsit pe Dash si pe Lily, reuniti si indragostiti, ne-a facut mult bine si ne-a bucurat nespus.

Aceste personaje au petrecut o mare parte din serial separate, deci era neaparat nevoie ca momentul final sa fie unul special si dulce.

Producatorul este gata de asemenea, pentru un sezon cu numarul 2, chiar daca acesta nu a fost inca confirmat de Netflix. Acesta a precizat ca ii plac foarte mult personajele si orasul in care acestia traiesc. Si mai sunt inca o multime de povesti de spus.

Dar daca vrei sa stii cam ce s-ar mai putea intampla, este de ajuns daca citesti al doilea volum din cartea Dash &Lily din care s-a inspirat creatorul.

De altfel, Joe Tracz a povestit ca scriitorii cartii au fost prezenti chiar pe platouri cand au scris partea a treia a cartii, deci poate ca vom avea parte si de un sezon cu numarul 3.

Un comentariu la „Dash & Lily, sezonul 2 – producătorul are deja idei pentru o posibilă continuare

  1. Paul Blart Mall Cop (2009) watch series free
    Probabil la nivelul anului 2009 era ceva WOW ,,eroul salveaza lumea” dar la nivelul anului 2015 cu parere de rau, nu e ceea ce trebuie, ma uit doar de curiozitate si la asta din 2015 ca sunt curios cum ii si daca e la nivelul care trebuie. Nota personala : 3/10.

Lasă un răspuns