Detoxifierea – cea mai bună și sănătoasă metodă de a slabi

O alimentatie bogata in grasimi, semipreparate, mezeluri, mancare de tip Fast-food cu siguranta nu va ajuta pe nimeni sa slabeasca si nici macar sa se mentina la o anumita greutate.

Orice dieta pe care oamenii o incep trebuie sa aiba si o etapa de detoxifiere, iar cu aceasta etapa ar trebui sa se si inceapa urmarea unui stil de viata sanatos. Campaniile de detoxifiere pot fi realizate de cateva ori pe an si includ consumul de sucuri naturale, supe, alimente slabe in grasimi, pe cat posibil fara E-uri si substante periculoase.

Detoxifierea – inceputul unei diete echilibrate
Desi multe doamne si domnisoare cauta o dieta care sa le ajute sa slabeasca kilogramele in plus in cateva zile sau saptamani, iar internetul este plin de astfel de diete si cure de slabire, exista si o categorie aparte de persoane cu probleme de greutate care au inteles faptul ca o dieta se incepe cu o perioada de detoxifiere, care regleaza digestia si da un `restart` intregului organism.

Detoxifierea poate avea loc in orice anotimp, cu precadere toamna, primavara, dar si vara, cand piata abunda de fructe, legume si plante cu ajutorul carora se pot gati supe delicioase, salate hranitoare si bogate in minerale si alte substante nutritive sau sucuri.

Detoxifierea inseamna si un consum mare de apa, ceea ce va ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism, eliminarea tutunului, cafelei (consumata cu moderatie), alcoolului si prajelilor din alimentatie. De asemenea, miscarea va ajuta pe oricine sa obtina o stare de bine si un trup de invidiat, fie ca este vorba de o simpla plimbare pe jos in parc sau pana la serviciu, sau de o ora la sala de fitness.

Detoxifierea aduce numeroase avantaje organismului si specialistii recomanda stabilirea a cel putin o zi pe saptamana, timp in care sa se consume alimente specifice detoxifierii.

Lasă un răspuns