Dexter: știm mai multe despre intriga primului sezon

Veste buna pentru fanii serialului. Se pare ca Showtime a comandat un nou sezon care va prelungi povestea acestui ucigas in serie extrem de special. Informatii suplimentare tocmai au fost lansate.

Dexter: un serial cu o traiectorie in declin
Serialul s-a bucurat de succes inca de la inceput datorita faptului ca s-a bazat pe un concept stimulant. Insa, in ciuda acestui fapt, Dexter nu a avut constanta necesara pentru a satisface fanii de-a lungul celor 8 sezoane. La origine, ideea este una stralucita. Dexter Morgan, un expert in medicina legista din cadrul politiei poseda o personalitate dubla si contradictorie. Cu alte cuvinte, este un ucigas in serie. Chinuit de cateva probleme mentale si aflat sub influenta tatalui sau, decide sa pedepseasca criminalii care pana in prezent au reusit sa scape de justitie.

Dexter omoara oamenii si lasa in urma sa scene de crima…care sunt mai apoi analizate de catre departamentul in care lucreaza. Dexter a fost un serial genial o buna perioada de timp, pana in momentul in care scenariul s-a lansat intr-o serie de bifurcatii destul de contestabile. In ultimul sezon, Dexter fuge intr-un alt stat dupa ce si-a ucis propria sora. A inceput o noua viata insa va putea sa scape fara sa plateasca pentru tot ce a facut? Multi au rasuflat usurati in momentul in care serialul s-a terminat.

Un nou sezon pentru a-l corecta pe ultimul
Riscul de a dezamagi fanii este inca prezent deoarece toata lumea stie ca precedentul sfarsit a fost unul destul de ratat si ca acest nou sezon isi doreste sa corecteze ultimul sezon. Daca mai este posibil bineinteles. Dupa cum ne asteptam, noul sezon va fi alcatuit din 10 episoade. Intriga are loc la 10 ani de la evenimentele din sezonul 8. Dexter este in continuare departe de Miami, isi tot schimba identitatea. Duce o viata noua, insa, la scurt timp, trecutul il va ajunge din urma…

Lasă un răspuns