Don’t Look Up, noul film Netflix cu o distribuție de șoc

Anunt soc: toata spuma de la Hollywood sau aproape toata spuma se va reintoarce se va reuni pe platforma de streaming pentru aceasta noua comedie semata Adam McKay.

De mai multe luni ai auzit vorbindu-se despre acest film insa lucrurile incep sa se concretizeze abia acum. Este vorba despre noul proiect cinematografic marca Netflix cu un anumit Adam McKay la carma. Un nume extrem de celebru la Hollywood care ne-a oferit filme cunoscute precum The Big Short sau Vice in care il vedem pe Christopher Bale metamorfozandu-se in improbabilul Dick Cheney.

Adam MacKay este inainte de toate specialist in comedia absurda. In majoritatea din cazuri Will Ferrel este in rolul principal. Si filmul despre care vorbim azi se inscrie in acelasi gen. Si distributia este absolut fenomenala.

Netflix ne-a obisnuit deja cu super productii din cinematografia americana. In minte ne vin exemple precum The Irishman a lui Martin Scorsesse sau Marriage Story. Don’t Look Up aduna actori cunoscuti precum Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Timothée Chalamet. Si lista actorilor cunoscuti nu se incheie aici deoarece il regasim si pe Rob Morgan, un obisnuit al universului Marvel si pe Matthew Perry.

Bun, acum trebuie sad ai dovada de putina rabdare inainte de a-i revedea pe toti acesti actori cunoscuti reuniti pe marele ecran, deoarece filmarile pentru acest film inca nu s-au incheiat. Chiar daca initial s-a spus ca filmul va fi lansat la acest final de an, cel putin revista specializata Variety sustinea acest lucru, tot ce ne spune Netflix despre noul sau film se rezuma la urmatoarele cuvinte: Un asteroid se apropie de Pamant si doi astronomi nu foarte experimentati au sarcina de a-i avertiza pe toti ceilalti de pericolul care se apropie prin intermediul unui turneu mediatic…

Un comentariu la „Don’t Look Up, noul film Netflix cu o distribuție de șoc

Lasă un răspuns