Innocent, cel mai bun serial al momentului

Vrei sa te uiti la un thriller bun? In acest caz, trebuie sa te uiti la Innocent, noul serial Netflix, adaptat dupa un roman al lui Harlan Coben.

Esti fan al romanelor thriller si mai ales al celor scrise de Harlan Coben? In acest caz, noul serial Netflix, Innocent este cea mai buna idee pentru tine. O adaptare a unui roman din 2005, show-ul este centrat pe Mateo care incearca sa plece de la zero dupa ce a omorat pe cineva fara voia sa.

El si sotia sa Olivia astepta un eveniment fericit, dar foarte repede lucrurile vor lua o intorsatura mult mai sumbra si mai misterioasa, atunci cnad Mateo primeste un apel ciudat pe telefonul sotiei sale. Inocenta sa va fi astfel pusa din nou sub semnul intrebarii.

In serial, Mario Casas are rolul lui Mateo Vidal, in timp ce Aura Garrido (Stockholm) are rolul sotiei sale, Olivia Costa. Alexandra Jiménez (Los Serrano) este inspectoarea Lorena Ortiz. José Coronado (Permis de vivre), Martina Gusmán (Carancho), Juana Acosta (Vernon Subutex) si Gonzalo de Castro (Doctor Mateo) fac si ei parte din casting.

Daca iti plac serialele Netflix si mai recentul Who Killed Sara, in acest caz iti va placea cu siguranta si serialul Innocent, un thriller foarte captivant. Safe este un alt serial creat de catre Harlan Coben, cu Michael C. Hall in rolul principal.

In acest show, la fel ca si in Safe, regasim aceeasi reteta a autorului de success, care ne face sa ne indoim pana in ultima clipa de personaje. Se anunta si plin de actiune, de scene foarte interesante, la fel ca si Who Killed Sara, al carui sezon cu numarul 2 apare pe 19 mai.

Iar daca serialul The Woods sau Disparue à jamais au fost si ele filmate in mai multe tari, la fel este si cazul acestui serial.

Lasă un răspuns