Netflix – cele mai bune seriale care te vor face să vrei să călătorești

Plaja, mare, nisip, peisaje care iti vor taia respiratia… vara este o perioada mai relaxanta, o perioada in care toata lumea isi face planuri pentru cele mai frumoase amintiri. Dar, daca iti vine greu sa iti concretizezi planurile serialele sunt cele care te vor ajuta sa evadezi prin intermediul ecranului.

Outer Banks. Outer Banks este un serial perfect care te va face sa visezi la surf, la mare si la Aventura. Urmarim aici o gasca de prieteni din Carolina de Nord, unde populatia este divizata intre rezidentii sezonieri care sunt destul de bogati si locuitorii din clasa muncitoare. John B este determinat sa afle ce s-a intamplat cu tatal sau care a disparut in mod misterios si descopera ca acesta era in cautarea unei comori legendare. Cu ajutorul prietenilor sai, Kiara, Pope si JJ se va lansa in cautarea acestei comori.

Call Me By Your Name. Directia in Nordul Italiei pentru a descoperi acest serial care a lansat cariera lui Timothee Chalamet, Call Me By Your Name. Vom descoperi aici cea mai frumoasa romanta estivala asa cum ne place… Elio, un baiat de 17 ani petrece vara anului 1983 in vila italiana a tatalui sau, cantand muzica clasica, citind si flirtand cu prietena sa, Marzia. Un plan care este foarte repede dat peste cap de sosirea lui Oliver, un American care vine sa isi pregateasca aici lucrarea de doctorat. Elio si Oliver vor trai cea mai frumoasa poveste sub soarele arzator.

Street Food. Acest serial documentar ne duce sa descoperim mancarea locala din mai multe colturi de ale lumii, instalati confortabili pe canapea. Vom vedea astfel cea mai savuroasa mancare locala si vom descoperi povestea care sta in spatele retetelor. Primul sezon este centrat pe Asia si Aventura continua in sezonul 2 cu America Latina in sezonul 2.

Lasă un răspuns