Oppo Find X2 – noul concurent al lui Galaxy S20

Oppo Find X2 va fi dezvaluit incepand cu data de 6 martie. Si ar putea fi vorba despre un nou concurent pentru Galaxy S20 pe segmentul premium. Se pare ca in cazul acestui nou telefon Oppo va acora o atentie sporita ecranului.

Daca vrei sa iti cumperi un nou smartphone in 2020 vei avea o multime de optiuni la dispozitie. Dupa prezentarea lui S20, S20+ si S20 Ultra de catre Samsung, alte modele sunt lansate incetul cu incetul, precum Mi 10 sau Mi 10 Pro de la Xiaomi, Xperia 1II de la Sony sau Realme X50 5G. Si, curand, si Oppo Find X2 urmeaza sa fie dezvaluit in mod oficial.

In mod normal, Oppo Find X2 ar fi trebuit sa fie dezvaluite in cadrul MWC de la Barcelona. Insa deoarece salonul a fost anulat din cauza epidemiei cu coronavirus, Oppo a trebuit sa isi amane prezentarea oficiala. Am aflat ca Oppo Find X2 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial pe data de 6 martie. Asteptand aceasta prezentare, marca a postat un teaser. Pe Twitter, Brian Chen, vice-presedinte Oppo, a dezvaluit faptul ca Oppo Find X2 va avea un ecran 3K cu o rata de refresh de 120 Hz. Un ecran pe care un veritabil flagship din 2020 ar trebui sa il aiba. Vom afla probabil mai multe despre acest eveniment in cadrul evenimentului Oppo.

In mod normal, la fel ca restul telefoanelor lansate in 2020, din gama premium mai precis, Oppo Find X2 ar trebui sa fie echipat cu un Snapdragon 865 de la Qualcomm.

Un succesor pentru Oppo Find X. Oppo Find X2 urmeaza sa fie succesorul lui Find X lansat in 2018 si care, in acea perioada era extrem de avansat spre deosebire de unele modele. Find X avea o fisa tehnica de smartphone premium combinata cu un design inovator. In timp ce unii constructori adoptau deja designul borderless cu breton in genul lui iPhone X, Oppo a folosit un mecanism culisant care permite un ecran fara margini si breton. Camera frontala este plasata in mecanismul culisant si mecanismul este motorizat. Rezultat, Oppo Find X avea un raport ecran corp de 92,5% ceea ce era impresionant la acea vreme. In plus, cu Oppo Find X2, Oppo ar trebui sa se concentreze in special asupra performantelor ecranului in specal, nu asupra desginului.

Un comentariu la „Oppo Find X2 – noul concurent al lui Galaxy S20”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *