Personajele care mor în Avengers 4

Nu mai este nici o urma de indoiala cu privire la faptul ca regizorii filmului Infinity War nu se tem sa aduca niste lucruri noi atunci cand vine vorba despre filmele cu supereroi, de aceea nu este exclus sa vedem o multime de lucruri care cu siguranta ne vor impresiona foarte mult in Avengers 4.

Exista o multime de semnale care fac referire la ce se va intampla in Avengers 4, iar daca ati vazut deja Infinity War, atunci probabil sunteti si voi convinsi ca al patrulea film Avengers va fi cu mult peste toate asteptarile, iar regizorii filmului sustin si ei acest lucru. In seria de benzi desenate „Infinity Gauntlet” de unde s-au inspirat creatorii filmului, apare un moment crucial in care Captain America vine spre Thanos dorind sa-i ia manusa sau sa o distruga, lovindu-l pe titan.

Thanos in schimb nu este impresionat de acest lucru si il ucide pe Captain America. Aceasta scena din benzile desenate ar putea sta la baza actiunii pe care o vom vedea in Avengers 4, existand posibilitatea ca personajul sa fie ucis de Thanos, mai ales datorita faptului ca-i va si expira contractul dupa Avengers 4.

Rocket a ramas ultimul gardian al galaxiei ramas in viata, lucru ce ar putea da un indiciu cu privire la supravietuirea sa finala. Sansele ca acest personaj sa faca o greseala care sa-l coste viata sunt destul de mari, el fiind unul dintre posibilele victime pe care le vom vedea in Avengers 4. Chiar si Drax este un personaj care are sanse destul de mari sa dispara dupa Avengers 4, mai ales datorita faptului ca si el a comis multe greseli atat in Guardians of the Galaxy, cat si in Avengers Infinity War.

In cel mai nou film watchseries Avengers am vazut cum Thor spune ca nu mai are la ce sa renunte, de aceea probabil in Avengers 4 vom vedea de ce este in stare, lucru ce va mari sansele ca acesta sa-si piarda viata, chiar daca in Infinity War vedem cum aproape reuseste sa-l infranga pe Thanos.

Hulk nu prea s-a descurcat sa iasa in evidenta in ultimul film, Bruice Banner avand multe probleme datorita acestuia. Exista astfel posibilitatea ca si Hulk sa aiba parte de o moarte eroica, mai ales avand in vedere faptul ca Mark Ruffalo a anuntat ca foarte curand contractul sau va expira. Ramane de vazut astfel ce se va intampla in Avengers 4.

Lasă un răspuns