Top 5 seriale pe care le-am văzut

Deoarece la un moment dat mă plictisisem de zecile de filme pe care le urmăream şi simţeam nevoia să mă uit la ceva care să aibă continuitate, să pot întelege pe deplin povestea şi să mă acomodez cu personajele am ales să încep să vizionez seriale.Aşadar, am făcut un top 5 al serialelor pe care le-am vizionat.

1. The Mentalist – în acest serial Partick Jane, un fost excroc care se dădea drept medium, a renunţat la cariera sa de succes şi a devenit consultant pentru CBI pentru a încerca să-l prindă pe Red John, persoana care i-a omorât soţia si fiica.

2. Lie to me – îl are ca personaj principal pe doctorul Cal Lightman care este ajutat de colega sa Gillian Foster să îşi dea seama dacă persoanele îi mint sau îi înseală analizand expresiile feţei.

3. Californication – Hank, un scriitor care nu ştie ce reprezintă politeţea şi bunul simţ, nu se poate acomoda cu mutarea sa în California iar din această cauză are de suferit relaţia cu concubina sa Karen şi fiica sa Becca.

4. The Sopranos – aici ne este prezentată povestea lui Tony Soprano care duce o viaţă dublă acesta fiind un om normal şi totodată, în paralel, şi liderul unei organizaţii mafiote italiene aflată la apogeu sub conducerea acestuia.

5. Sons of Anarchy – acesta este un grup de motociclişi ale căror activităţi se desfăşoară mai mult în afara legii, majoritatea acţiunilor acestora reprezentând vânzarea drogurilor şi a armelo.Jax este vicepreşedintele clubului, acesta fiind fiul lui Samcro, fostul preşedinte mort al clubului.

Toate aceste seriale le-am urmărit cu ajutorul site-ului watch series hd, acesta fiind platforma mea preferată de vizionat filme şi seriale datorită aspectului plăcut şi prietenos al site-ului cât şi al gamei largi de servere pe care le pot alege pentru vizionarea respectivului film sau serial în cazul în care unul dintre acestea îmi displace sau are probleme.

Lasă un răspuns